האויב שבפנים : זיכרון
Resident Evil : Memory
Psiqui Games / 2010
אם אהבתם, נסו גם את...
 נטושים |  כוח הפיקסל : לפט 4 דד |
סיקור
סדרת Resident Evil היא אחת מסדרות האימה הידועות ביותר בהיסטוריה של משחקי הוידאו והמחשב. אחרי ארבעה משחקים ראשיים ועוד שלושה סרטי קולנוע ( פלוס סרט אנימציה) , אין הרבה אנשים שלא שמעו עליה...אבל למרות כל הפופולאריות הזו, אין לה כמעט משחקי מעריצים ולכן די התפלאתי למצוא את המשחק הזה שהוא לא רע בכלל, אבל קשה מאוד, אפילו יותר מהמשחקים המקוריים.
למעשה מדובר כאן במשחק יריות מגוף ראשון עם הרבה מאוד זומבים וחידות סטייל מצא את המפתח או המתג. הקטע הוא שכל השלבים במשחק חשוכים כמעט לגמרי ולפעמיים אתם אפילו לא תספיקו לקלוט שיש לכם זומבי על הצוואר עד שהוא יוריד לכם את הבריאות ממאה לאפס תוך שניה! אם זה לא מספיק קשה, כמעט כל הזומבים קמים לתחייה פעם נוספת במהירות מדהימה ואי אפשר לשמור בכלל ( בטח שלא באמצע השלב) .
הגראפיקה לא בדיוק מדהימה, אבל שכל כך קשה לראות מה קורה זה לא ממש משנה, במיוחד כשלזומבים אין בדיוק מודל ריאליסטי שאפשר להתבסס עליו. המוזיקה וקטעי הקישור נלקחו מתוך שלושת המשחקים הראשונים בסידרה ולכן קצת קשה להתלונן עליהם.
מכיוון שבקושי הצלחתי להתקדם במשחק, רק אציין שלא חייבים להכיר את RE או את סרטי האויב שבפנים כדי להנות ממנו, מה שכן צריך זה אינסטינקטים טובים והמון סבלנות. בהצלחה!
למעשה מדובר כאן במשחק יריות מגוף ראשון עם הרבה מאוד זומבים וחידות סטייל מצא את המפתח או המתג. הקטע הוא שכל השלבים במשחק חשוכים כמעט לגמרי ולפעמיים אתם אפילו לא תספיקו לקלוט שיש לכם זומבי על הצוואר עד שהוא יוריד לכם את הבריאות ממאה לאפס תוך שניה! אם זה לא מספיק קשה
הגראפיקה לא בדיוק מדהימה
מכיוון שבקושי הצלחתי להתקדם במשחק


 

